1/2

CANTATES

PIRATES A LA VISTA

Totes les cantates que he escrit i publicat han estat demanades per vosaltres.

La primera va ser Pirates a la vista. Una amiga meva, directora de corsls de Sabadell, em va demanar si podria unir amb una història teatral deu cançons del poemari Pirates a la vista editatper Publicacions de l'Abadia de Montserrat. Aquest poemari ja estava musicat i contenia un CD amb les cançons i la música així que només calia escriure el text.

Aquesta cantata la podeu demanar gratis si compreu el llibre i ha estat editada per la mateixa editorial d'Abadia de Montserrat. Truqueu al 93 245 03 03 (Demaneu per l’Anna Maria). 

FANTASMADES MUSICADES

La següent cantata va ser d'algú desconegut i amb qui ara hi ha una amistat. Una compositora de l'escola de música de Sant Cugat, l'Anna Briz, em va dir que s'havia enamorat del llibre Fantasmades rimades. Aquest és també el llibre preferit dels meus fills.

Em va encantar la idea de fer una cantata a partir d'ell. Com un mestre de música d'una escola, el David, ja m'havia musicat unes quantes cançons, vaig triar unes altres per tenir-ne més de musicades. Al cap de poc va sorgir la història i la compositora va aconseguir que ens ho publiqués Brotons i Mercadal, tot un referent del gènere musical. Li vam posar el nom de Fantasmades musicades i es va estrenar a l'escola de música Victòria dels Àngels de Sant Cugat i va ser d'una qualitat increïble.

 

AVENTURES SENSE SORTIR DE CASA

La tercera cantata també va arribar per telefon. Em trucaven del SCIC, secretariat de corals infantils de Catalunya. Estaven buscant algú per fer la cantata del 45è aniversari del Juguem Cantant que agrupa corals de tot Catalunya de nens de 4 a 7 anys. Em van dir que els havien encantat els meus poemes i que m'havien triat a mi. Vaig voler saber quin poema en concret els havia fet prendre aquesta decisió. I sense dubtar em van dir que s'havien enamorat del poema de la iaia espia del llibre Aventures sense sortir de casa. Els vaig dir que els faria una cantata del mateix títol on sortiria quest poema. I així va ser. Vaig assistir a quasi tots els concerts. Va ser fantàstic. Si la voleu fer, també està publicada.

© 2023 by Sasha Blake. Orgullosamente creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now