Escola Àngel Guimerà, Pallejà

El que m’ha sobtat del taller ha estat com cercar una rima entre dues paraules que no lliguen. La metodologia emprada, a banda de ser didàctica, m’ha colpit per la seva senzillesa. Sembla mentida, que coses tan senzilles i simples se’ns escapin a ulls vista i donem les voltes que donem, quan la solució es troba davant nostre. Enric Bellver. Taller d'encanteris.

Escola l'Estelada,

Cànoves i Samalús

El que més m’ ha agradat és la passió per la poesia de l’ autora i pel seu esforç en divulgar-la sobretot en el món de l’ ensenyament. També m’ ha agradat el seu interès per a donar-nos un cop de mà als mestres per a ajudar-nos per una banda a buscar mètodes i idees per fer escriure els nens i nenes i per l’ altra a  fer-los gaudir de la lectura. És una persona molt propera i engrescadora. Ho recomanaria pel fet de que la Núria té facilitat per a connectar amb els alumnes i perquè hem de donar a conèixer els autors en llengua catalana. També recomanaria aquest taller perquè ens dóna eines per a treballar la poesia a classe.

Enri Bertran. L'autora ens visita(ILC)

Escola Mare de Déu de Montserrat, Castellbisbal

La Núria és una màquina de barrejar paraules i fer encanteris. Això és un do. Té una agilitat mental que reconec que no tinc però que m’ha agradat molt. Les rialles que han sorgit d’aquest taller! Jo em passava per cada grup i els veia passar-s’ho bé. De vegades ens trenquem la closca perquè l’activitat sigui lúdica i ella fa que tot sembli molt fàcil. Admiro la seva capacitat per fer que tot sortís d’ells. Sovint no ens atrevim a fer poemes però la Núria ens ha demostrat que els nostres alumnes no tenen por de fer-los. He quedat encantada.

Núria Berruezo. Taller d'encanteris.

Escola les Falgueres,

Fogars de la Selva

He quedat encantada. Fins i tot els alumnes que no tenen sensibilitat poètica han sabut què dir i construir els seus versos. Han tingut èxit. I això és molt important. És un taller d’on es poden treure molts recursos. Per exemple, el tema de comptar síl·labes sempre els sembla molt avorrit. Però per fer haikús ho necessiten. Deien: Ai, em sobre una! I els ha calgut molta hagilitat mental. Buscar en el seu lèxic una altra paraula. És un treball lingüístic increïble, a part de poètic.

Montse Robert. Taller d'haikús.

Escola Cifuentes,

Sabadell

M’ha agradat molt la teva forma de fer el taller. Tota l’estona estàs transmetent, amb el teu sentit de l’humor, el que vols aconseguir en ells: que siguin positius. Quan has tret l’ovella, m’ha encantat! I el teu somriure, tota l’estona. A mi em costa… I quan has cantat… ideal!

Elena Gómez. Taller emocions P3-P5

Escola Montserrat,

Sarrià de Ter

És un taller molt original. Els nens estan acostumats a fer poemes que rimin. Els haikús són diferents. També pels alumnes, oferir-los una activitat tan diferent sempre els motiva. Fins i tot a nosaltres, les mestres, que també hem seguit la seva guia per fer els nostres haikús! Ens ho hem passat molt bé.

Gemma Coromines. Taller d'haikús.

Escola Serena Vall, Sant Andreu de Llavaneres

La poesia s'ha de treballar forçosament. Després els alumnes es queden molt contents d’haver estat capaços de fer poemes. Als jocs florals de Sant Andreu de Llavaneres la meitat dels nens va triar poesia! M’agrada molt com t’expliques. Ets optimista i exposes els temes amb molt d’entusiasme. A la nostra escola ja fa nou anys que vens.

Anna Torregrossa. L'autora ens visita. Gri grill i altres animalades.

Escola Pilar Mestres,

la Roca del Vallès

El que més ens ha agradat del taller ha sigut els consells explicats de com fer una poesia, ja que és el tipus de text que més els costa. El que més ens ha agradat de l’autora ha sigut l’espontaneïtat i la naturalitat amb que ha dut a terme el taller. També el saber gestionar bé les preguntes dels nens i nenes, així com la capacitat de transmetre’ls el gust per la poesia i d’alguna manera també el gust per ser feliços.

Recomano aquest tallers perquè tenir l’oportunitat de conèixer l’autora del llibre que els nens i nenes llegeixen creiem que és molt enriquidor i significatiu per ells: poder fer-li preguntes, que ens expliqui de primera mà com l’ha fet, amb què s’ha inspirat per fer-lo i aprendre tot allò que des de l’escola es fa difícil d’explicar (perquè els mestres i les mestres no som experts)

Sabina i Sílvia. Gri grill i altres animalades.

Escola Minerva, Calella

La seva presentació va ser molt engrescadora i adient pels nens, nenes i docents. La Núria viu molt la poesia i això s’encomana. La poesia sovint és la gran oblidada. Recomanem aquest taller perquè la Núria va transmetre d’una manera fàcil, creativa i vivencial aspectes per poder treballar aquest gènere a l’escola.

Mercè Méndez.

© 2023 by Sasha Blake. Orgullosamente creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now