TALLERS D'EMOCIONS

Com a formadora en intel·ligència emocional i PNL sempre m'ha agradat transmetre aquests coneixements tan útils unint-los amb la poesia. Sovint els nens i nenes viuen situacions familiars i escolars complicades i pateixen molt. Tan de bo hagués après jo totes aquestes coses molt abans, mentre encara anava a l'escola...

 

Taller d'emocions I:

El llenguatge de les emocions.

Aquest taller tracta de prendre consciència de les emocions que sentim. També explicarem com podem sortir de les emocions negatives i dues maneres de canviar d'estat amb rapidesa. Perquè de vegades no és convenient estar enfadat, trist o tenir por. (per exemple abans d'un examen)

 

Taller d'emocions II:

Taller de defensa personal verbal.

Explica d'una manera divertida i pràctica tècniques d'assertivitat i empatia. També permet conèixe's una mica millor. Al final s'escriu de forma guiada i individual un poema. Creativitat i autoconeixement junts en una sessió on s'aprenen els conceptes bàsics de l'assertivitat.

 

Cursos: P3- 4rt ESO. O no necessitem tots plegats parlar de les emocions?

Els més grans escrivim un poema individual (mestres inclosos)

Llibres associats: Gri grill i altres animalades (poemes d'animals ple d'intel·ligència emocional) i Aventures sense sortir de casa.

Reserva el teu taller d'emocions:

arraona03@gmail.com

Dates limitades!

gri grill.jpg
aventures.jpg

© 2023 by Sasha Blake. Orgullosamente creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now