SOBRE MÍ

Què us puc dir sobre mi? Vaig néixer a Alacant, una tarda en què plovia a bots i barrals. Potser per això m’apassionen les tempestes, quan més espectaculars millor i tot el que està relacionat amb l’aigua. Nedar a la piscina i al mar, fins i tot en ple hivern!

La meva mare diu que vaig néixer amb els ulls oberts. I ser observadora és sempre, d’entrada, una bona qualitat si un es vol dedicar a escriure històries.

Com era molt bona estudiant, vaig fer enginyeria industrial. I vaig treballar set anys fent relacions internacionals. La meva feina m’ha permès viatjar per diversos països, aprendre idiomes i topar-me amb moltes històries. Per això sempre trobareu una llibreta i diversos bolígrafs a la meva bossa… per si de cas.

Puc escriure a tot arreu i a tothora: al tren, a l’autobús, als avions, de vegades en plena nit! I sobre tota mena de superfícies: taules, cames, jaquetes, terres i fins i tot a l’esquena d’algun despistat.

Els temes dels quals m’agrada escriure són diversos, però els meus preferits sempre han estat la natura i els animals. També trobo temps per pintar els meus quadres, la majoria d’animals. Els voleu veure? Visiteu la meva galeria d’art.

Viatjar m’agrada molt i aprofito la ocasió sempre que puc. Fins i tot quan em passo hores i hores davant de l’ordinador, estic viatjant: amb la imaginació!

Sóc fundadora de dos segells editorials: Àrtic, per adults i Tatami Books, pels més petits de la casa. Visiteu-los i deixeu-vos portar per totes les històries que comparteixo. El 2017 es va inaugurar a Barcelona una biblioteca al meu nom! Gràcies a totes les escoles i famílies que sempre em doneu suport. 

Seguim en contacte?

email: arraona03@gmail.com

 www.tatamibooks.com

 https://www.facebook.com/tatamibooks/

 Facebook: https://www.facebook.com/nuria.alberti.1

 Twitter: https://twitter.com/NuriaAlberti

 Visiteu també el meu canal de Youtube!

Trobareu poemes i cançons!

The art Gallery.png
Artic.png
tatami books web.png

Biblioteca Núria Albertí

ESCOLA BRASIL, BARCELONA

Inaugurar una biblioteca davant de tota la comunitat escolar és molt emocionant. Van triar a l'autor que donaria nom a la biblioteca entre tots els nens i vaig sortir escollida per aclaparadora majoria! Em va encantar fer-los el poema de les seves mascotes: Bibli i Oteca, dos ratpenats amants dels llibres. El poema el pot llegir tothom que visiti aquesta preciosa biblioteca. 

you_tube_nuri_albertí.png
you tube logo.png

© 2023 by Sasha Blake. Orgullosamente creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now